Activiteiten

Zeelandweekend 2022

17 juni t/m 19 juni – We strijken ook dit jaar neer in de Schelphoek, in Serooskerke, in de omgeving van de Grevelingen. Weer even terug naar de tijden van een ouderwets schoolkamp, in het bos, direct aan een (brak)waterplas, met stapelbedden, een grote huiskamer, enorme buitenplaats, volledig ingerichte keuken en gewoon goed sanitair.

Bussloo

10 juli – Bussloo is een fraaie duikstek met een bandenrif, een onderwaterhuis, twee bussen en een grote bouwsteiger. Alle objecten zijn met een touw aan elkaar verbonden in een goed onderhouden duikparcours. Bussloo is ook een stek om vis te spotten. Karpers en brasems verbergen zich in het riet en in de bussen spot je regelmatig een grote snoek. buitenplaats, volledig ingerichte keuken en gewoon goed sanitair.

Slag Stormvogel, Oostvoornse Meer

24 juli – Slag Stormvogel in Zuid-Holland is een echt wrakkenkerkhof. Veel schepen vergingen hier toen het Oostvoornse Meer nog deel uitmaakte van de aanvoerroute naar Rotterdam en Den Briel. Verder vind je hier tal van objecten zoals een Volkswagen, een heipalenbos en een glijbaan. Volg het bandenspoor of speur in het zand naar platvis, garnalen en palingen. Bijzonder mooi is ook de canyonrand waar je fossiele overblijfselen kunt vinden.